Yritys

Yhteystiedot

Astrologian Taika tarja_enoranta
Haikantie 173
35700 Vilppula
040 5808290
astrologiantaika@gmail.com

Tietosuojaseloste

Astrologi Tarja Enoranta

Ominta astrologista aluettani ovat kirjalliset analyysit, tulkinnat ja ajankuvat, lisäksi konsultoin puhelimessa. Olen toiminut kokopäiväisesti astrologina vuodesta 2009 lähtien. Astrologinen näkemykseni perustuu länsimaiseen astrologiaan, trooppiseen eläinrataan ja traditionaalisen katsannon perusoppeihin. Monet tekniikat ja katsantotavat kiinnostavat enkä siksi mielelläni lokeroi itseäni yhden astrologisen koulukunnan kannattajaksi. Erilaisia ilmiöitä, henkilökuvia ja ajan luonnetta olen tutkinut astrologisesti parikymmentä vuotta.

Kuulun Suomen Ammattiastrologien yhdistykseen ja toimin parhaillaan sen puheenjohtajana. Toimin Tampereen Astrologisessa Seurassa kausina 2009 – 2015 ja tuotin materiaalia opintomonisteisiin, jäsentiedotteisiin ja koulutuksiin. Kreivilän Astropäivillä olen ollut useana kesänä luennoimassa. Astrologian koulutuksessa olen keskittynyt kokopäivän workshoppeihin.

Astrologiasta olen kirjoittanut paljon blogeihini Taikablogi (aloitettu 2010) ja Hullunkuunaika (2013). Artikkeleitani on julkaistu Suomen Astrologisen Seuran Astro Logos jäsenlehdessä, ja useimmat niistä löytyvät myös näiltä sivuilta artikkelit välilehdeltä.

astrologian_taika_chart